» Energetic, Night of Jeans
» Seminar & Training Pengurus Diamond Crown Ke-19
» Majlis Penganugerahan Pencapaian Terunggul 2022
» Great Fortune Night 2022
» Honor Roll Unveil Ceremony Loo Ching Wan & Tan Ah Luan
» Majlis Penganugerahan Pencapaian Terunggul 2021
» Honor Roll Unveil Ceremony Lee Ee Meng & Ong Sze Peng
» Upacara Angkat Sumpah MRTM Baru 2022
» Mesyuarat Pengurus Crown ke-75
» Break Your Record Month 2020
» Lucky Gift For You Who Are Lucky
» Honor Roll Unveil Ceremony Lee Kian Sh`ang & Moo Kim Yoon
» Majlis Penganugerahan Pencapaian Terunggul 2020
» Jamuan Penganugerahan 'Break Your Record Month' 2020
» Seminar & Training Pengurus Diamond Crown Ke-18
   
 

Majlis Penganugerahan Pencapaian Terunggul 2021


Selepas setahun, Malaysia masih terpengaruh dalam pandemik Covid-19 dan tidak dapat bergerak dengan bebas. Walaupun tidak dapat mengadakan Majlis Penganugerahan di dewan besar seperti dahulu, Seiketsu mengadakan Mini Majlis Penganugerahan di ibu pejabat Seiketsu. Walaupun kami berada di tempat yang berlainan, tetapi teknologi yang canggih membolehkan kami menyaksikan saat-saat yang gembira ini!Pada hari itu, semua ahli keluarga Seiketsu bersiap sedia dengan semua langkahperlindungan yang berpatutan, juga memastikan semua tetamu mengikut SOP sepenuhnya.Dewan majlis telah dihias dengan cantik, tambahan dengan efek musik dan lampu, sambutan tetamu yang bersemangat juga membuat suasana lebih meriah.

Ahli-ahli keluarga Seiketsu bersama-sama menyanyi lagu ‘Negaraku’ dan ‘Impian Seiketsu’. Kali ini ialah kali pertama kedua-dua emcee beracara di dalam Majlis Penganugerahan siaran langsung, namun mereka dapat bekerjasama dengan pemahaman tersirat. Seiketsu CEO dan Pengetua Tertinggi Dr. Ronnie Leong memberikan ucapan.

Seiketsu mengadakan pelbagai persaingan khas untuk disertai dan dimenangi oleh ahli-ahli keluarga Seiketsu. Tahniah kepada semua pemenang!Tahniah kepada pasangan Loh Ching Wan dan Tan Ah Luan dari Perak memenangi Top Of The Top di dalam Pertandingan “Break Your Record Month”.Tahniah kepada semua Pengurus Diamond baru! Pengurus Diamond adalah pangkat yang tertinggi dalam Pelan Pemasaran Seiketsu. Di dalam “dusun buah-buahan”Pengurus Diamond tertanam banyak pohon anggur yang penuh berbuah dan bolehdipetik dengan mudah sekali.Di dalam setahun, dari Januari hingga Disember, jika berjaya memenangi sekurang-kurangnya 9 Black Gold Insignia, maka akan dianugerahkan Elit Diamanté. Tahniah kepada ahli keluarga Loh Ching Wan dan Tan Ah Luan!

Bekerja keras pasti mendapat ganjaran yang lebih lumayan. Pemenang Peraduan 10 Jualan Terbaik naik ke pantas untuk menerima penganugerahan. Tahniah kepada semua ahli keluarga Seiketsu yang memenangi Top 10 Jualan Terbaik, manakala Juara Loh Ching Wan dan Tan Ah Luan, termasuk mereka sendiri , terdapat 3 pemenang Top 10 Jualan Terbaik dari kumpulan mereka!

Selepas tamat majlis, semua hadirin menikmati makanan tengah hari di lobi tingkat bawah.