Diamond Crown Manager Chai Sau Chin

"Tiada boleh, hanya mahu" adalah moto kejayaan Sau Chin. Sejak kerjayanya dalam Seiketsu, dia telah disenaraikan dalam senarai "Top 10" hampir setiap tahun, dan dia sentiasa berada dalam Top 5. Tahun lepas, dia juga mendapat penghormatan tertinggi ~ Juara. Pada tahun yang sama, dia juga memenangi anugerah Diamante selama 12 bulan, menjadi bintang paling terang dalam Majlis Penganugerahan!

Crown Managers Lee Ee Meng, Ong Sze Peng

Niat asal Sze Peng untuk melibatkan diri dalam perniagaan Seiketsu hanyalah untuk membantu keluarga dengan kemampuan sendiri untuk membeli barangan yang diperlukan oleh keluarga. Hasilnya, melalui pengurusannya yang serius, perniagaan Seiketsu telah menggandakan pendapatannya. Kini dia bukan sahaja membeli sebuah kereta, tetapi juga merancang untuk membeli rumah. Selagi anda menetapkan matlamat yang jelas dan mengambil banyak tindakan, anda akan dapat mencapai apa yang anda inginkan. Beginilah cara dia memenangi naib juara "Top 10" dengan mudah.

Diamond Crown Managers Loo Ching Wan, Tan Ah Luan

Mereka mahir dalam melakukan keajaiban! Mereka memecah rekod baharu dalam masa dua minggu sahaja pada tahun sebelumnya, dan mencatatkan rekod baru lagi pada tahun lepas. Mereka melakukan apa yang orang lain fikir mustahil. Penampilan Ah Luan sama seperti namanya, lembut dan anggun. Dengan sokongan penuh Ching Wan, pasangan ini kerap melanggan "Top 10" dan memenangi tempat ketiga dalam "Top 10" tahun lepas.

Diamond Crown Manager Au Cheng Yue

Selagi kemahuan kuat, yang mustahil boleh menjadi kemungkinan~ Cheng Yue dengan sempurna menyampaikan ini! Dia tidak mempunyai tahap pendidikan yang tinggi, dan keupayaan pembelajarannya tidak memuaskan, tetapi dia mempunyai keinginan yang luar biasa untuk berjaya. Selepas mengunci matlamat, dia menggunakan tindakan tiga kali lebih banyak daripada yang lain untuk bergerak ke hadapan, kerana dia yakin bahawa kerja keras boleh menebus kelemahan seseorang. Memasuki "Top 10" ialah matlamat yang dia tetapkan untuk dirinya setiap tahun, dan dia melakukannya sekali lagi ~ tempat keempat dalam "Top 10".

Diamond Crown Managers Sim Chee Keong, Goh Swee Hwa

Swee Hwa ialah seorang yang mementingkan keluarga dan kerjaya, jadi dia sangat menyukai tangan isyarat kemenangan Seiketsu, yang bermaksud bahawa kerjaya dan keluarga adalah penting, dan kepentingan wang serta kesihatan juga. Bukan sahaja xxx menjaga kedua-duanya, malah kedua-duanya memberikan hasil yang mengagumkan. Oleh itu, dia mendapat sokongan dan persetujuan dari ahli keluarganya, yang menjadikan dia berkebolehan yang memang sudah kuat dengan lebih hebat, dan memenangi tempat kelima dalam "Top 10" tahun lepas.

Diamond Crown Managers Yoon Chee Ho, Lim Poh Lai

Perniagaan kedai kek tradisional telah beroperasi banyak tahun, tetapi ia telah dipaksa untuk berhenti. Pada mulanya, Chee Ho terus menggalakkan Poh Lai untuk membuka satu lagi paip air (sumber pendapatan), dan kemudiannya Chee Ho sendiri dengan isterinya bersama-sama menjalankan perniagaan Seiketsu secara sepenuh masa. Seperti kata pepatah, suami isteri adalah sehati sejiwa. Mereka telah memasuki "Top 10" selama beberapa tahun berturut-turut, malah mereka berjaya memenangi tempat keenam tahun lepas.

Diamond Crown Managers Kheu Chow Thon, Low Geok Cheng

Jika jualan langsung memerlukan kefasihan yang baik, mereka tidak memilikinya; jika jualan langsung memerlukan mengenali ramai orang, mereka juga tidak memilikinya. Namun, ketekunan mereka menebus semua kekurangan ini. Organisasi downline mereka merangkumi di seluruh Malaysia. Pasangan ini sering mengembara ke selatan dan utara, terbang ke timur dan barat. Mereka masih bersemangat, berjuang dengan lebih berani. Kali ini mereka mudah memenangi tempat ketujuh dalam "Top 10".

Diamond Crown Managers Pang Hai Tien, Lim Soo Fang

Mereka percaya kejayaan adalah untuk orang yang siap bersedia, oleh itu, sejak awal-awal lagi, mereka telah memutuskan jalan belakang, daya tindakan yang sepenuh hati telah menjayakan mereka mencipta keputusan yang cemerlang dan berdiri di atas pentas yang agong dan dikagumi ramai. Sebagai ketua kepada “Pasukan Chao Qiang”, pasukan mereka menjadi pasukan paling hebat di kawasan Malaysia Selatan. Tahniah kepada mereka memenangi “Top 10” tempat ke-8.

Diamond Crown Managers Ong Kar Siong, Cheah Shwu Hooi

Shwu Hooi merupakan seorang anak yang amat menyayangi ibubapa, kerana perlu membantu kareer tradisi bapa, beliau hanya ada masa yang terhad untuk menjalankan kareer MLM Seiketsu. Namun, untuk beliau yang berkeinginan besar terhadap kejayaan, ini tidak pernah menjadi halangan. Beliau tidak mensia-siakan masanya, selepas balik kerja atau semasa cuti merupakan masa untuk beliau menjalankan kareer MLM Seiketsu. Oleh kerana bersungguh-sungguh, sekali lagi beliau memasuki “Top 10” dan menduduki tempat ke-9.

Crown Managers Ng Kim Wei, Yong Yoke Ching

Pada asalnya, beliau adalah seorang yang introvert dan rendah diri, langsung tidak mengenali apa dia kejayaan. Pendidikan dari keluarga besar Seiketsu yang menyebabkan beliau mengalami transformasi, Yoke Ching kini berimpian, bercita-cita dan pada masa yang sama berdaya tindakan yang besar. Setelah menetapkan “Top 10” sebagai matlamat, diikuti dengan tindakan tanpa teragak-agak dan gigih, akhirnya “Top 10” tempat ke-10 menjadi milikan beliau.